Wil je volgen waar nieuwkomers staan? Ook dat kan met de Boom LVS-toetsen. Het Boom LVS is kindvriendelijk, flexibel én betrouwbaar. Hoe zit dat precies?

Ieder moment betrouwbaar toetsen

Als nieuwkomersschool wil je leerlingen waarschijnlijk meerdere keren per jaar toetsen. Bij de toetsen van Boom is er voor iedere onderwijsmaand een aparte normering. Hierdoor ben je flexibel in het moment van afname en heb je altijd een betrouwbare en actuele score.

Kindvriendelijk

Onze visie is: hou de toetsdruk laag. We helpen je graag om iedere leerling op zijn of haar niveau te bedienen. Daarom rapporteren we ook op DLE en zijn er twee versies per toets beschikbaar. Ook fijn is de korte afnameduur: zo ben je minder tijd kwijt aan toetsen.

Voordelen

  • Minder toetsdruk door korte, niet talige toetsen (afnametijd tussen 1 – en 50 minuten)
  • Op papier én digitaal (inclusief voorleesfunctie)
  • Verdiepende analyses geven inzicht in de beheersing van de leerdoelen
  • Flexibel in afnamemoment

Voor nieuwkomersscholen is er een speciaal aanbod waarbij rekening wordt gehouden toeting om de 10 à 13 weken én tussentijdse instroom.

Kies dan voor de unieke koppeling tussen het Boom LVS en SchoolKr8, dan verschijnen je toetsresultaten automatisch in Schoolkr8. Wel zo gemakkelijk.

Online informatiebijeenkomst

Speciaal voor nieuwkomerscholen is er online bijeenkomst waarin we de ins en outs van het Boom LVS met je delen, speciaal voor nieuwkomers. Meld je hier gratis aan voor dinsdag 14 mei, 15.00-16.00 uur

Wil je liever gelijk contact met onze toetsadviseurs, neem contact op voor de mogelijkheden of plan een afspraak.