Om jou en je team verder te ondersteunen bij het ontwikkelen van een toetsvisie of het interpreteren van toetsresultaten heeft Boom samen met onderwijsadviesbureau A-VISION (bekend van de eindtoets ROUTE 8) drie verdiepende adviespakketten ontwikkeld voor abonnees van het BoomLVS om toetsresultaten om te zetten in gerichte acties. 

Advies toetsbeleid 

De pakketten zijn zo samengesteld dat het jou als leerkracht of intern begeleider direct tools in handen geeft om het toetsbeleid op jouw school verder te ontwikkelen en de implementatie hiervan binnen de school te professionaliseren. 

Interpreteren toetsresultaten 

Daarnaast bieden we hulp bij het interpreteren en gebruiken van de resultaten van het BoomLVS. Wat kun je bijvoorbeeld afleiden uit de rapportages? En hoe gebruik je deze gegevens om je onderwijs zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoefte van de leerlingen? 

Advies afgestemd op de behoefte van jouw school 

We helpen je om in te zoomen op de leerontwikkeling van zowel de groep als de individuele leerling over meerdere jaren. Kortom, samen bieden A-VISION en Boom maatwerk, afgestemd op de behoefte van jouw school.