Bij het Boom leerlingvolgsysteem kies je zelf welke vaardigheden je toetst. Het Boom LVS is verkrijgbaar in twee pakketten: Kern of Compleet. Wil je je leerlingen volgen op de wettelijk verplichte onderdelen (de kernvaardigheden) Begrijpend Lezen, Rekenen-Wiskunde en Spelling? Kies dan voor pakket Kern.
Pakket Compleet geeft je naast de kernvaardigheden ook de mogelijkheid om je leerlingen te volgen op Hoofdrekenen en Technisch Lezen. Bij beide pakketten betaal je bij aanschaf eenmalig een basisbedrag en een leerlingprijs per schooljaar. 

Voor dit bedrag krijg je: 

  • Alles wat je nodig hebt om te toetsen, scoren en normeren. Je krijgt voldoende toetsmateriaal voor al je leerlingen en per toets een handleiding en verantwoording, afname-instructie en scoremateriaal. 
  • Inzicht in de ontwikkeling van je leerling door middel van individuele en groepsrapportages mét groeigrafieken
  • Uitslag op referentieniveaus 1F en 1S/2F vanaf groep 6
  • Hulp bij het maken van een persoonlijk toetsplan, support bij de implementatie en een helpdesk die bereikbaar is voor inhoudelijke en technische ondersteuning

Wil je geen pakket maar de toetsen inzetten als second opinion? Dat kan uiteraard ook. Vraag onze toetsadviseurs naar de mogelijkheden.

Bereken hieronder zelf de kosten voor jouw school!